e-Box Enterprise

Overheidsdocumenten veilig digitaal raadplegen

e-Box Enterprise is een veilige digitale brievenbus waarin u berichten en documenten van verschillende overheidsdiensten kan raadplegen. U ontvangt er dus documenten van zowel de federale en regionale overheid als van uw gemeente, stad of provincie.

De e-Box Enterprise is een belangrijk onderdeel van het e-governmentbeleid van de federale overheid, waar de RSZ actief aan meewerkt.

Steeds meer RSZ-documenten via e-Box Enterprise

Ook de RSZ breidt het aantal beschikbare brieven en documenten via e-Box Enterprise uit, met inbegrip van de RSZ-betalingsdocumenten. U krijgt alle documenten ook nog op papier, tenzij u besluit om totaal digitaal te gaan.

Ga met uw onderneming voor totaal digitaal

Hebt u de e-Box Enterprise nog niet geactiveerd voor uw onderneming? Wacht niet te lang. Steeds meer overheidsorganisaties gebruiken het als communicatiekanaal.

Van plan met e-Box Enterprise te starten of bent u al aangemeld? Kies dan resoluut voor de optie totaal digitaal, en zeg vaarwel aan al die briefwisseling op papier. Het vereenvoudigt de digitalisering van uw onderneming en bespaart u heel wat archiefruimte.

De voordelen voor u?

  • Overzichtelijk: u beschikt op elk moment over al uw overheidsdocumenten in 1 omgeving.
  • Altijd up-to-date: u krijgt een bericht telkens er nieuwe documenten beschikbaar zijn.
  • Veilig: e-Box Enterprise is een beveiligd platform dat continu updates krijgt van experts.
  • Gebruiksvriendelijk: documenten die u permanent wil bewaren kan u eenvoudig downloaden.
  • Duurzaam:ga totaal digitaal en bespaar op papieren verzendingen en archiefruimte.