Ik wil aanwerven

Werkgever worden? De RSZ wijst de weg

Werkgever worden ligt niet altijd voor de hand. Maar wie de sprong wil wagen, kan rekenen op ikwilaanwerven.be van de RSZ. Alles wat een nieuwe werkgever moet weten om succesvol aan de slag te gaan, hebben we er gebundeld.

Waarom werd ikwilaanwerven.be ontwikkeld?

Toekomstige werkgevers zitten met veel vragen. Hoeveel zal het kosten? Wat zijn de formaliteiten? Om daar een antwoord op te geven en nieuwe werkgevers te begeleiden, ontwikkelde de RSZ ikwilaanwerven.be. Daar vinden nieuwe werkgevers een handige checklist voor elke stap die ze moeten nemen bij het aanwerven van personeel. Bovendien kunnen ze er hun to do’s opvolgen in een persoonlijk dashboard.

Welke tools en informatie worden er aangeboden?

Op de website ikwilaanwerven.be vinden toekomstige werkgevers een antwoord op de belangrijkste vragen over personeel aanwerven. Alle informatie wordt per sector en op maat aangeboden, via:

  • een checklist,
  • een kostenramingstool,
  • een persoonlijk dashboard,
  • toegang tot alle documenten,
  • een overzicht met formaliteiten voor werkgevers.

Ikwilaanwerven.be en e-government

Ik wil aanwerven.be toont aan dat de RSZ actief meeschrijft aan het e-governmentverhaal. Met de ontwikkeling van dit en andere digitale projecten wil de RSZ de manier van werken voor werkgevers vereenvoudigen. 

Personeel aanwerven?

Wilt u werkgever worden en bent u op zoek naar informatie? Maak een persoonlijk dashboard op ikwilaanwerven.be.